Over Fair Repair

Anno 2017 kunnen wij niet meer om computers heen. Of het nou voor studie is, voor werk of gewoon voor amusement, iedereen gebruikt een computer!
Helaas gaat dat niet altijd zonder problemen en hebt u soms hulp van een professional nodig. Fair Repair is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in computergerelateerde werkzaamheden en is gevestigd in de regio Flevoland.
Onze collega’s hebben al vanaf hun jonge jaren affiniteit met computers, hetgeen zich vertaald in de enorme hoeveelheid kennis die zij hebben.
Fair Repair staat voor professioneel uitgevoerde werkzaamheden tegen een eerlijke prijs.
Ook werkt Fair Repair volgens het “no cure, no payment’’ principe. Dat wilt zeggen dat, indien wij uw probleem niet verholpen hebben, u ook niks hoeft te betalen!

Our mission

Onze doelstelling is klantgericht en voldoet aan o.a.

  • Topkwaliteit reparatie – elk probleem heeft een oplossing
  • Eerlijke en scherpe prijzen – no cure, no pay principe
  • Alle hardware en software diensten verlenen
  • Regionaal de beste computer reparatie services leveren
  • De klant in staat stellen zijn/haar eigen PC samen te stellen

How we work

Onze reparatie services nodig?

U kunt snel en makkelijk ons een berichtje sturen over het probleem zodat wij u terug kunnen bellen om een afspraak te maken.

Fair Repair doet de regelmatige onderhoud van onze computerhardware van haast alle afdelingen. Wij zijn erg blij met de klantgerichtheid en resultaten die wij van deze partner mogen verwachten jaren lang.

placeholder
Natasha van Koolen
Sales Agent, Digicel

Op zoek naar de beste en snelste computer service in regio Almere? U heeft ons gevonden!