Onze Services

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten reparaties, zowel hardware- als softwaregerelateerde.
Ook kunt u bij ons terecht voor het zelf samenstellen van uw (droom)pc of kunt u kiezen voor een model uit de ‘’Fair Series’’.
Hardware Reparaties

Wij helpen u graag met de reparatie van uw PC, ongeacht het merk of type. Door jarenlange ervaring en een professionele werkplaats repareren wij snel, vakkundig en hebben wij altijd een passende oplossing.

read more
Software reparaties

Fair Repair biedt u een aantal software-gerelateerde reparaties en services aan tegen scherpe tarieven. Onze vakkundige computer experts weten ALTIJD een oplossing voor uw probleem te vinden.

read more
Eigen samenstelling

U heeft de mogelijkheid om uw eigen PC samen te stellen, geheel volgens uw smaak en budget. Ook leveren wij de Fair Series PC’s met moderne en sterke onderdelen, verhoogde prestatie, meer schijfruimte en nog veel meer.

read more
Onze reparatie services nodig?

U kunt snel en makkelijk ons een berichtje sturen over het probleem zodat wij u terug kunnen bellen om een afspraak te maken.

Fair Repair doet de regelmatige onderhoud van onze computerhardware van haast alle afdelingen. Wij zijn erg blij met de klantgerichtheid en resultaten die wij van deze partner mogen verwachten jaren lang.

placeholder
Natasha van Koolen
Sales Agent, Digicel